Cégünkről

 

1989 óta foglalkozunk PVC szalagfüggönyök és lengőajtók gyártásával, forgalmazásával. Napjainkra olyan termékkínálatot alakítottunk ki, amely megfelel a gyártó és szolgáltató szervezetek által elvárt igényeknek: termékeink garantálják a jó hőszigetelést és energia-megtakarítást. A szalagfüggönyökön, lengőajtókon és gyorskapukon kívül kínálatunkba tartoznak a PVC szalagok és táblák, PVC térleválasztások, PVC függönyök, ipari függönyök, ipari szalagfügönyök, hűtő és csemegepultokra, éjszakai rolók, hegesztőfüggönyök továbbá speciális vasalatok, szerkezeti elemek, valamint a hőszigetelő függöny. Nemzetközi kapcsolataink révén a gyártáshoz a legjobb minőségő alapanyagokat használjuk. 

Az általunk gyártott és forgalmazott termékek az általános felhasználási területeken túl alkalmasak több szakma speciális igényeinek kielégítésére is. Ide tartoznak a hűtő-, és fagyasztókamráknál alkalmazott fagyálló szalagok, az elektronikai és gyógyszergyártás területén használatos antisztatikus PVC szalagok, speciális kivitelő gyorskapuk a tisztaterek illetve az élelmiszeripar követelményeinek (HACCP) megfelelve.

A rendelések felvételét és pontos teljesítését biztos informatikai hálózatunk, és jól mőködő infrastruktúra támogatja. Az elkészült terméket képesek vagyunk az ország bármely pontjára két-három napon belül eljuttatni.

Céljaink megvalósításának egyike eszköze, hogy az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelő menedzsment rendszert mőködtetünk.

Szolgáltatásaink:

  • Közvetlen és személyes kapcsolattartás vevőinkkel
  • Helyszíni felmérés
  • Szaktanácsadás
  • Helyszíni szerelés
  • Karbantartás
  • Szerviz

Megrendelés módja:
Személyesen vevőszolgálatunkon, vagy írásban a következő elérhetőségeken:
Fax: +36(1)227-7689 E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 8-16.30 óráig,

Árukiadás: Hétfő-Péntek: 8-15.30 óráig

Felmerülő kérdései esetén vevőszolgálatunk munkatársai szívesen állnak rendelkezésére:
Tel: +36(1) 226-6907; E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
+36 1 226 6907


Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

PVC alapanyagaink német/francia gyártásból származnak. Termékeink szakítószilárdsága, átlátszósága, összetétele megfelel az Európai Unió egészségügyi előírásainak.
Kérésükre minőségi bizonyítványt állítunk ki.